Neem contact met ons op

Heeft u vragen of opmerkingen? We helpen u graag

Welkom bij de Colgate-Palmolive Contacteer Ons Pagina. Gelieve het volgende in acht te willen nemen vooraleer uw vraag door te geven:

Ingeval van een medisch noodgeval gelieve contact op te nemen met uw huisdokter of met de dienst spoedgevallen van het dichtstbijgelegen ziekenhuis.

Een neveneffect door één van onze producten rapporteren? Bel het nummer: 00 800 321 321 32 (09:00 - 17:00 uur van maandag tot vrijdag).

*Wijst een verplicht veld aan

Waarom hebben we dit nodig? (Leeftijd)

Wij verzamelen info over de leeftijd voor analyse en statistische doeleinden.Er wordt ook van ons verwacht dat wij deze informatie inwinnen indien u te maken krijgt met een onvoorziene reactie door één van onze producten.

Waarom hebben we dit nodig? (Geslacht)

Wij verzamelen info over het geslacht voor analyse en statistische doeleinden.Er wordt ook van ons verwacht dat wij deze informatie inwinnen indien u te maken krijgt met een onvoorziene reactie door één van onze producten.
Voer een geldig e-mailadres in

Waarom hebben wij dit nodig?

Waar staat de EAN code? Deze code staat vermeld onder de streepjes code. Let op: Op de meeste Colgate tandpasta tubes staat de EAN code niet vermeld op de tube; deze staat vermeld op het omdoosje, daarom is een complete productnaam zeer behuplpzaam om ervoor te zorgen dat wij u kunnen voorzien van gemakkelijke en snelle service.Waarom hebben wij de EAN code nodig? Wij hebben deze informatie nodig om u van dienst te kunnen zijn met het specifieke product waar u over schrijft. Het is echter geen vereiste informatie, het zal onze respons alleen versnellen wanneer wij deze informatie van u ontvangen.
Vul de ontbrekende of onjuiste formuliervelden in

Kunt u niet vinden waarnaar u op zoek bent?

Neem telefonisch contact met ons op op 00800 321 321 32. Wij zijn beschikbaar van 09:00 uur tot 17:00 uur. Snelste manier om antwoord op je vraag te krijgen of een probleem te melden

Woon je buiten België? Bekijk de lijst voor andere landen