red-cp-background

PRIVACYBELEID VAN KINDEREN EN OPMERKING VOOR OUDERS EN ZORGVERLENERS

Wij vinden de privacy van kinderen belangrijk. We erkennen dat het gebruik van internet en e-mail door kinderen bijzondere zorgen met zich meebrengt over de privacy en veiligheid van persoonsgegevens.

Wij raden alle ouders aan om de online activiteiten van hun kinderen te controleren en te volgen.

De geldende wetgeving kan ouders het recht geven om persoonsgegevens die wij van hun kinderen hebben verzameld te controleren, corrigeren, bijwerken, onderdrukken, beperken en/of te verwijderen, of om verdere verzameling, gebruik of openbaarmaking van dergelijke gegevens te weigeren. Als u dit wilt, kunt u contact met ons opnemen zoals hieronder wordt beschreven onder "Contact".

Uw kind kan genieten van de meeste inhoud en activiteiten in onze kindergedeelten zonder ons persoonsgegevens te verstrekken. https://www.colgate.com/en-us/products/kids geeft bijvoorbeeld informatie over de producten van Colgate-kinderen, en biedt educatieve video's die kinderen helpen bij het ontwikkelen van gezonde gewoonten. Daarnaast biedt https://www.colgate.com/en-us/bright-smiles-bright-futures mondeling educatief materiaal dat is ontworpen voor leerkrachten, ouders en kinderen en heeft het leuke activiteiten voor kinderen.

Soms vragen we om, of ontvangen we inzendingen van kinderen, zoals kunstwerken die deel uitmaken van een wedstrijd, waarvan sommige op onze websites kunnen worden geplaatst. Dergelijke inzendingen kunnen zowel offline als online worden gedaan. Als een kind of ouder wil dat we een foto of andere persoonsgegevens van een kind plaatsen, hebben we een ondertekend toestemmings- en vrijwaringsformulier van de ouders nodig. Wanneer kinderen ons offline inzendingen sturen, bijvoorbeeld per gewone post, kunnen we alle informatie die ze aan ons verstrekken, behouden. Tenzij we een ondertekend toestemmingsformulier van ouders ontvangen, screenen we alle offline inzendingen voordat ze worden geplaatst en verwijderen we alle persoonsgegevens die ze bevatten voordat ze worden geplaatst.

Voor het plezier van uw kind is het mogelijk dat we een link plaatsen naar andere websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor die andere websites en we raden u aan om ook hun privacybeleid te controleren.

 

Contact

Neem voor meer informatie over onze privacypraktijken met betrekking tot kinderen contact op met Consumentenzaken, of:

Colgate-Palmolive Company
300 Park Avenue
New York, NY 10022
United States of America