red-cp-background
cp-logo-responsibly-made

responsibly-made-logo

* Onze producten worden geproduceerd in Colgate-Palmolive vestigingen die meer energie en water besparen, naar zero waste en geen ongevallen op de werkplek streven en ethische arbeidsomstandigheden handhaven.

Milieubeheer

We zetten ons in om alle geldende regel- en wetgevingen op het vlak van milieu na te leven in hoe we onze producten op de markt brengen en onze fabrieken laten functioneren. We hebben strikte normen die de milieuprestaties bij Colgate definiëren; al onze fabrieken hebben een volledig geïmplementeerd milieubeheersysteem, inclusief energiebesparing, klimaat, beheer van waterverbruik en afvalmanagement.

responsibly-made-products-img1

 Hoogtepunten

  Gezondheid en veiligheid op het werk

  In ons streven naar nul arbeidsongevallen zetten Colgate-Palmolive medewerkers wereldwijd zich in voor een degelijke veiligheidscultuur en gezonde en veilige arbeidsomstandigheden.

  responsibly-made-products-img2

  Hoogtepunten

   Arbeidsomstandigheden

   Colgate-Palmolive zet zich al lang in om mensenrechten en arbeidersrechten wereldwijd te respecteren en ondersteunt de Universele verklaring van de rechten van de mens van de Verenigde Naties en de fundamentele arbeidsrechten van de Internationale Arbeidsorganisatie (ILO). Colgate-Palmolive werkt samen met en selecteert zakenpartners die onze visie over de inzet voor de mensenrechten delen. We erkennen de verantwoordelijkheid van bedrijven om arbeidsrechten na te leven, en zijn betrokken bij de inachtneming van de universele mensenrechten door belanghebbenden.

   responsibly-made-products-img3

   Hoogtepunten

    Samenwerkingen en erkenning

    Een belangrijk onderdeel van de inspanningen van Colgate-Palmolive voor duurzame productie is onze inzet en samenwerking met externe partners, die onze sterke interne capaciteiten aanvullen en onafhankelijke externe garanties bieden.

    Hoogtepunten

    science-based-targets-logo
     leed-logo
      true-zero-logo
       national-safety-council-proud-member-logo
        energy-star-award-2021-logo
          acgih-logo
           orc-hse-logo
            unglobal-compact-we-support-logo

             *Our Responsibly Made claim applies to all Colgate-Palmolive owned and operated facilities. Aspects related to Sustainable & Safe Ingredients, Responsible Sourcing, Sustainable Packaging and more can be found on our sustainability website.

             “LEED” en verwante logo’s zijn eigendom van het U.S. Green Building Council en worden met hun toestemming gebruikt.